Ympäristö

Tiesitkö, että poltamme kaiken tuotannostamme tulevan puujätteen lämpöenergiaksi paikallisesti? Koko tehtaamme lämpenee siis tuotantoketjun hukkamateriaalista.

 

Ympäristö on meille tärkeä ja olemme sitoutuneet noudattamaan ISO 14001 ympäristönhallintajärjestelmää. Huolehdimme markkinoille toimittamiemme pakkausten hyötykäytöstä EU- direktiivien ja jätelain edellyttämällä tavalla. Suurimmassa osassa tuotteitamme myös materiaalit ovat uudelleenkierrätettävissä tuotteen elinkaaren lopussa. Ympäristöystävällisyys näkyy tuotannostamme tulevan puujätteen hyödyntämisessä tehtaamme lämmöntuotannossa.

Tuemme myös Pidä Saaristo Siistinä Ry:n toimintaa Suomen saaristoluonnon puhtaana pitämiseksi.

Kalustekuljetukset


Käytämme mahdollisimman vähän pakkauksia kuljettaessamme kalusteita Etelä-Suomeen ja lähialueille, kuljetuksen yhteydessä käytettävät suojapakkaukset käytetään uudelleen. Kalustekuljetukset toimitetaan suorilla kuljetuksilla suoraan asiakkaillemme näin ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.
 

Avainlippu_tehty_Suomessa.jpg


Kotimaisuus ja sen hyödyt


Käytämme Suomessa valmistettuja raaka-aineita ja heloja mikäli niitä valmistetaan kotimaassa, näin varmistamme mahdollisimman hyvän laadun ja toimitusvarmuuden.

Adi Kalusteet Oy:llä on oikeus käyttää Avainlippu-tunnusta merkkinä suomalaisesta työstä ja osaamisesta.
 

Ympäristönsuojelu, kestävä henkilöstöpolitiikka ja suomalaisen työn arvostaminen kantavat laatukriteereitämme asiakaslähtöisten ratkaisuiden onnistuneisiin toteutuksiin nyt ja tulevaisuudessa.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä