Edustavuus ja toimivuus

Suomen Asianajajaliiton uudet upeat tilat sijaitsevat Helsingissä Mikonkadulla. Suunnittelijana projektissa toimi sisustusarkkitehti Sabina Dontcheff Kokema Designista.

 

Hankkeen tavoitteena oli suunnitella Suomen Asianajajaliitolle uudet edustavat tilat, joihin kuuluu eteinen ja vastaanotto, auditorioita ja kokoustiloja, oleskelutiloja, työhuoneita ja henkilökunnan kahvila. Projektin suunnittelufilosofia perustuu pohjoisen minimalistiseen estetiikkaan. Sisustuksessa käytettiin niukasti materiaaleja ja värejä, jotka yhdistettiin toimivaan sekä osittain myös näyttävään valaistukseen.

 

 

Vastaanottotiski valmistettiin pähkinäviilusta ja Fenix nanolaminaatista. Tiskin sähkösäädettävä työpöytä takaa hyvän työskentelykorkeuden. Taustaseinä on maalattua MDF-levyä. Laserleikatusta metallista valmistettu logo on asennettu irti seinästä.

 

Materiaalivalinnoissa haettiin sekä edustavuutta että käytännöllisyyttä. Päämateriaalina on Fantoni akustiikkalevy, jota käytettiin katossa sekä seinissä. Muut materiaalit on valittu sopimaan yhteen puulevyjen kanssa. Lattian kudottu vinyylimatto vaalentaa tilan ilmettä, kun taas musta väri järjestää ja rajaa. Messinkiset yksityiskohdat tuovat ripauksen ylellisyyttä.

 

 

Tv- ja patterikoteloinnit valmistettiin maalatusta MDF- ja akustiikkalevyistä. Kotelon alle asennettiin led-valonauhat.

 

 

Tarjoilualueen baaripöytien pöytälevyt ovat nanolaminaattia. Viistetyt reunat ovat hieno yksityiskohta ja luovat kevyen vaikutelman. Taukotilaan valmistettiin samoja pöytiä matalampana versiona. Asianajajaliiton tiloihin Adi valmisti myös Verso-sähköpöytiä, Ramka-seinäkkeitä, Dialo-neuvottelupöytiä sekä puhujakorokkeen.

 

 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä