Osallistu Adin kalustesuunnittelukilpailuun!

Järjestämme kevään ja kesän aikaan kaikille suunnittelijoille avoimen kalustesuunnittelukilpailun.

Kilpailutehtävänä on suunnitella Adin tuotantoon sopiva julkisen tilan kaluste, jossa on käytetty kokonaan tai osittain kierrätysmateriaaleja.Kilpailu syntyi halusta kehittää Adin tuotantoa ja löytää uusia mahdollisuuksia kiertotaloudesta. - Halusimme saada uutta näkemystä kierrätysmateriaalien käyttöön julkitilakalusteissa. Ja tukea toiminnallamme kiertotaloutta ja olla osana kestävää kehitystä entistä vahvemmin, kertoo Adin toimitusjohtaja Kimmo Fagerlund. 

Kun kilpailutöitä arvostellaan, kiinnitetään huomiota kolmeen seikkaan:

  • tuotteen sopivuus Adin tuotantoon
  • kierrätysmateriaalin käyttö
  • tuotteen kilpailukykyinen valmistushinta

Kilpailuaika on 27.4.-31.8.2023.

Kilpailutyöt toimitetaan pdf-tiedostona osoitteeseen adi@adi.fi tai osoitteeseen

Adi Kalusteet Oy

Vanha Turuntie 114

24800 Halikko

Kilpailun pääpalkinto on 2000 euroa. Sen lisäksi myönnetään kaksi kunniamainintaa. Kilpailun voittajan valitsee Adin asettama jury. Palkitun tuotteen suunnittelijan kanssa käydään erillinen sopimusneuvottelu.

Voit ladata virallisen kilpailutiedotteen tästä. Kilpailua koskeviin kysymyksiin vastaa Kimmo Fagerlund, kimmo.fagerlund@adi.fi.

Osallistu kilpailuun! Toivomme näkevämme mielenkiintoisia ja ennakkoluulottomia ideoita ylijäämä- ja kierrätysmateriaalien hyödyntämiseksi julkitiloissa.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä