Kauniita ja näppäriä uutuuksia infinitiltä

 

 

 

Italialainen kalustevalmistaja infiniti on julkaissut erilaisia tuoleja ja pienempiä pöytiä kokoelmassaan. Nämä kalusteet sopivat erityisen hyvin kaikenlaiseen käyttöön horeca-ympäristössä.

Uudet tuolimallit ovat ilmeikkäitä ja luovat tilaan tunnelmaa, kun taas pöydät ovat selvästi hillitympiä ja hyvin käytännöllisiä. Osassa pöydistä on mekanismi, jolla tason saa kipattua säilytystä varten.

Kaikki infinitin kalusteet valmistetaan Italiassa.

 

 

Feluca 3 Stars -pöydän tunnusomainen piirre on korkea, suoralinjainen kolmijalka. Kaksi korkeutta, pöytälevy pyöreä tai neliö, säilytys pienessä tilassa. Feluca 4 Stars -versiossa on lattianmyötäinen nelihaarainen jalka, ei taittomahdollisuutta.

Ulkokäyttöön soveltuvan Ruelle-pöydän kolmijalka on aavistuksen matalampi, ja jaloissa on hieman muotoa. Saatavilla myös kahdessa eri korkeudessa, säilytys pienessä tilassa. 

Näihin pöytiin jalan väriksi on tarjolla musta, valkoinen ja harmaa. Kannen materiaaliksi voi valita monipuolisesti laminaateista, teräksestä, kierrätetystä lasikuidusta ja marmorista vaalean ja harmaan eri sävyissä omaan tarpeeseen sopivan vaihtoehdon.

 

 

Tondina Fat on muotokieleltään muhkeampi kuin infinitin Tondina-tuoteperheen muut kaluseet. Tukevampi runkomateriaali yhdistettynä paksuun pehmustettuun istuimeen luo kutsuvan ilmeen. Saatavilla myös baarijakkarana.

Úti-sarjan uutuus on Rope-malli, joka vie ajatukset merellisiin tunnelmiin. Käsinojilla tai ilman, sopii hyvin ulkotiloihin.Feluca-sarjaan kuuluu nyt myös Feluca Organic -tuoli. Sen puurunko ja polypropyleeni-istuin ja -selkänoja muodostavat hauskan kokonaisuden jossa rauhoittava puun sävy yhdistyy kirkkaisiin väreihin.Näiden uutuuksien lisäksi infiniti tarjoaa lukuisia muita kalustesarjoja, joiden kalusteet tuovat ympäristöönsä ripauksen ylellisyyttä. Nimekkäiden suunnittelijoiden suunnittelemat tuolit, pöydät ja sohvat löytävät helposti paikkansa tilassa. Ota yhteyttä, myyntitiimimme esittelee mieluusti infinitin valikoimaa!

 


Pääset tutustumaan infinitin laadukkaisiin kalusteisiin myös tämän vuoden Orgatec-messuilla Kölnissä 25.-29. lokakuuta. Jos syksyn suunnitelmiisi kuuluu messumatka, poikkea infinitin osastolle L002 hallissa 10!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä