BEdesign: uutuuksia Habitaressa 7.-11.9.2022

Skandinaavisesta muotoilusta tunnettu BEdesign tuo Habitareen nähtäväksi tuttujen ja tunnistettavien kalusteidensa lisäksi kaksi uutuutta: BE:n klassikko, viuhkamainen Fan-jakkara saa herkullisen uuden koboltinsinisen värin, ja aivan uusi pöytäkaluste Wave saapuu täydentämään BE:n persoonallista kokoelmaa.

 

Wave on BEdesignin uutuuskaluste

 

 

Habitaressa esitellään BEdesignin uusi Wave-pöytä. Se on valmistettu korkealuokkaisesta ja ympäristöystävällisestä Hi-Macs -kivikomposiitista, joka korostaa kauniisti kalusteen veistoksellisuutta.

Pöytää voi kääntää kolmeen eri suuntaan, jolloin se toimii eri tilanteissa: korkeampana sivupöytänä tai vaikkapa matalampana sohvapöytänä. Aaltomaiset muodot tarjoavat säilytystilaa lehdille, kirjoille ja pientavaroille. Wave on käytännöllinen, minimalistinen katseenvangitsija.

 

Uusi väri juhlan kunniaksi

 

 

BEdesign täyttää lokakuussa kymmenen vuotta ja sen kunniaksi asiakkaiden suosikki, koivuvanerista valmistettu Fan-jakkara saa uuden, koboltinsinisen värin. Rohkea ja eloisa väri on upea lisä aiempien, klassisten vaihtoehtojen lakatun koivun, valkoisen, harmaan ja ruskean rinnalle.

Erikoiseränä valmistettavaa koboltinsinistä jakkaraa on saatavilla ainoastaan rajoitetun ajan – jos ihastuit, kannattaa toimia nopeasti!

Kuten muutkin BEdesignin tuotteet, myös nämä kalusteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

 

Tervetuloa Habitareen tutustumaan näihin uutuuksiin BEdesignin osastolla 6e48.
Mikäli kaipaat apua kalusteiden valintaan projektiisi, myyntitiimimme on valmiina sinua varten!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä