Uusia kalusteita uuteen toimistoon

Toimistouudistukset ovat meille tuttua puuhaa. Kun asianajotoimisto Astrean uusi toimisto Helsingin Bulevardilla sai muuton yhteydessä uuden ilmeen viime vuoden puolella, löytyi valikoimistamme monipuolisesti uusiin tiloihin sopivia toimistokalusteita.

Astrean Turun toimisto uudistettiin muutama vuosi sitten, ja samaa tyylikästä ilmettä haluttiin jalkauttaa myös Bulevardille. Kohteeseen toimitettiin sekä päämiestemme kalusteita sekä Adin valmistamia erikois- ja vakiokalusteita.

 

Työpöytinä toimivat Adin sähkösäätöiset Verso-työpöydät. Niihin valittiin väriksi musta ja pöydän laatikkoon aksentiksi tammiviilu.

Valmistimme myös säilytyskalusteet liukuovilla ja Line-sohvapöydät työhuoneisiin, niin ikään mustana.

Työtuolit ovat Klöberin elegantit, korkeaselkäiset Connex2 -tuolit. Niiden automaattiset säätötoiminnot tekevät niistä erityisen hyvät istua ja ne mukautuvat istujan mukana myös asentoa vaihtaessa. Tuoleihin valittu musta nahkaverhoilu ja alumiininen jalka täydentävät työhuoneen visuaalista ilmettä loistavasti.


 

Neuvottelutilan tuolit ovat LD Seatingiltä. Oslo-tuolimallisto on monipuolinen ja tuolit ovatkin suosittu vaihtoehto neuvottelutuoleiksi. Astrealle valittiin korkeussäädettävät Oslo-tuolit alumiinijaloilla ja -käsinojilla. Samoja istuimia löytyy myös työhuoneista asiakasistuimina.


 

Katso kaikki kohdekuvat tästä.

 

 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä