Katseet ulos!

Keväinen aurinko lämmittää jo mukavasti, ja nyt onkin oiva hetki kääntää ajatukset ulkotiloihin ja niiden kalusteisiin. Tässä esittelemme kesäisen kepeitä ja tyylikkäitä kalusteita, jotka tuovat väriä ja viihtyvyyttä terasseille, pihoille ja parvekkeille.


Italialaisella SCAB Designilla on laaja valikoima ulkokäyttöön soveltuvia kalusteita, joita yhdistelemällä voi muodostaa kalustekokonaisuuksia niin puutarhamaisiin kuin urbaaneihinkin ympäristöihin. Monet SCABin ulkokalusteista sopivat käytettäväksi sekä sisällä että ulkona.Pranzo on jatkettava pöytä kauniissa valkoisen, harmaan ja beigen sävyissä. Pöydän kannen saa yksivärisenä tai betoni- tai kivikuvioituna. Malleja on kaksi: Toisessa pöydän pituus säädettävissä 120/160/200 cm ja toisessa 160/210 cm.
Si-Si on sympaattinen tuolimallisto, jossa on tarjolla istuimia metalli- ja puupintaisina. Pehmeä ja yksinkertainen muotokieli yhdistyy pehmeisiin värisävyihin.
SCABin Lisa-kalustesarjan Club- ja Filó-mallit soveltuvat myös ulkokäyttöön. Niiden uniikki piirre on köyden käyttö metallisen rungon ympärillä. Mallisto on juuri täydentynyt sohvamallilla ja hauskalla keinulla. Lisa-mallistosta löytyy sopiva kaluste moneen tilaan ja ympäristöön.

 Espanjalaisen Enean valmistamien Street-tuolien murrettu värivalikoima on lempeä ja näyttävä. Tuoli on saatavilla käsinojalla ja ilman, baarijakkarana, sekä pehmusteilla varustettuna.  
  

Tuolien pariksi sopii hyvin Pile-pöydät. Pöytien helppokäyttöinen kippimekanismi mahdollistaa pöytien säilömisen pienessä tilassa ja kuljettamisen kuljetusvaunulla. Pöydän kannen muotovaihtoehtoja ovat pyöreä, neliö ja pyöristetty neliö.


Heräsikö mielenkiintosi? Ota yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme ja pyydä lisätietoja!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä