BEdesignin uutuudet esillä POP-UP -tapahtumassa

Adin valmistamia kalusteita pääsi pitkästä aikaa esille yleisölle, kun BEdesign osallistui POP-UP -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa marraskuussa. 
 

Useiden messujen järjestämän POP-UP -yhteistapahtuman kävijät pääsivät tutustumaan BEdesignin ja Adin osastolla tuttujen tuotteiden lisäksi uutuuksiin, kuten BE x Wuoma -käsidesitelineisiin. BEdesignin ikoninen Fan-jakkara oli myös esillä uudessa pehmeässä mudan värissä, joka täydentää jakkaravalikoimaa valkoisen, mustan ja puun sävyjen lisäksi. 

 


Fan-jakkaran uusi sävy 'Mud'.

 

 Deer-hyllyn parina BEdesignin uusi Hide-sohva.Tuotteet saivat innostuneen vastaanoton, mikä enteilee hyvää ensi vuodelle: BEdesignin tuotevalikoima tulee laajentumaan entisestään monipuolisesti uusilla tuotteilla niin kuluttaja- kuin projektipuolelle.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat aina ajankohtaisen tiedon uusista tuotteista ja niiden tilausmahdollisuudesta vaivattomasti sähköpostiisi!

 Bette Eklundin suunnittelemat BE x Wuoma -käsidesitelineet
olivat myös esillä tapahtumassa.

 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä