Projektimyyntipäällikkö Leena Härmälä jää eläkkeelle ja tilalle astuu Outi Aalto

Adin tiimissä tapahtuu muutoksia, kun pitkään talossa viihtynyt ja lukemattomia projekteja toteuttanut projektimyyntipäällikkö Leena Härmälä jää maaliskuussa eläkkeelle.

 

 

Adin projektimyyntipäällikkö Leena Härmälä

 

”16 vuotta on pisin työjaksoni yhden työnantajan palveluksessa - onhan siihen jokin syy”, Leena summaa Adilla vietettyjä vuosia.

Monipuolinen työ on vienyt mennessään: ”Tuttavat joskus häpeillen seuraavat ravintolassa, kun kääntelen tuoleja nähdäkseni valmistajan, tai henkilökunta apteekissa ihmettelee kun pääni pyörii katsellessani tiskin takaisia kalusteista… luulevat varmaan että suunnittelen lääkeryöstöä”, Leena nauraa.

Intohimolla kalusteisiin ja toimivaan sisustukseen suhtautuva Leena on tyytyväinen työuransa aikana keräämiinsä kokemuksiin. Vastaan on tullut niin helppoja kuin vaikeitakin projekteja. Hän on saanut työskennellä erilaisten asiakkaiden sekä merkittävien suunnittelijoiden kanssa. Kohteita on ollut erityisen laajalla skaalalla: Helsingin maanalaisista käytävistä aina Keilaniemen Koneen ylimpään kerrokseen saakka.

Tiivis yhteistyö Adin tehtaan työntekijöiden kanssa on ollut oleellinen osa Leenan työtä, ja yhdessä heidän kanssaan onkin suunniteltu kalusteita, mietitty rakenteita ja tarkasteltu tehtaan valmistamia protoja. ”Ja lopulta ilolla otettu vastaan uunituoreita upeita kalusteita”, Leena kertoo ja jatkaa: ”juuri yhteistyö eri tahojen kanssa sekä kalusteet ja niiden määrittely on pitänyt työn mielenkiintoisena kaikki kuluneet vuodet”.

Nyt Leena suuntaa kesälomalle  ja jättää ensimmäistä kertaa vastaamatta loman aikaisiin työpuheluihin ja sähköposteihin.

Työelämän haasteiden jäädessä taakse Leena aikoo viettää enemmän aikaa lastenlasten kanssa puuhaillen, mökkeillen ja veneillen.

 


Puuhailua: mobile (proto). Suunnittelu ja toteutus: Klara 3-v. ja Leena.

Leena toivottaa kaikille yhteistyökumppaneille valoisaa kevättä!

 

 

Outi Aalto Adin tiimiin

Outi on aloittanut projektimyyntipäällikön tehtävissä Adin Helsingin myyntitiimissä maaliskuun alussa. Pitkän uran sisustusprojektien kanssa tehnyt muotoilija odottaa innolla uusia haasteita.

 


Outi Aallon tavoitat puhelimitse tai sähköpostilla:

p. 044 737 50 14
outi.aalto@adi.fi

 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä