BEdesign ja Adi Kalusteet yhteistyöhön

Tammikuussa kaksi varsinais-suomalaista yritystä yhdistävät voimansa, kun turkulainen BEdesign ja Adi Kalusteet aloittavat yhteistyön ja Adi ottaa vastuun BEdesignin tuotteiden varastoinnista, valmistuttamisesta ja toimituksesta.

Vuonna 2012 perustettu BEdesign on siskosten Bette Eklundin ja Cilla Eklundin luotsaama designyritys. Sen minimalistiseen tuotemallistoon kuuluu kalusteita ja sisustustuotteita, jotka ovat saaneet inspiraation Cillalle ja Betelle tärkeästä pohjoisen luonnosta ja eläimistä.

Riisutun muotokielen lisäksi myös tuotteiden väripaletti on hillitty: mustaa, harmaata, valkoista sekä eri puulajien luonnollisia pehmeitä sävyjä. Kokonaisuus on harmoninen ja ajaton, ja ilmeeltään vahva.

Yksi tunnetuimmista BEdesignin tuotteista on komea Deer-hylly, jota valmistetaan sekä puisena että metallisena. Tammesta valmistettuna se tuo sisustukseen lämpöä ja kotoisuutta, kun taas metallihylly sopii urbaanimpaan ilmeeseen.

Deer-hylly on katseenvangitsija jo itsessään, mutta erityisen upea versio koristaa Helsingissä Hotelli Presidentin aulaa yhdessä BEdesignin toisen mallin, Wolf-hyllyn kanssa. Myös nämä erikoiskokoiset kalusteet valmistettiin Adilla muutama vuosi sitten.

 

Näyttävä Deer-hylly valmistetaan joko massiivitammesta tai metallista.


Muotoilija Bette Eklund, joka vastaa tuotteiden suunnittelusta, kertoo, että kotimaisuus ja perinteiset käsityötaidot ovat olleet alusta asti tärkeä osa BEdesignin toimintaa ohjaavia arvoja. Niitä on toteutettu valmistamalla tuotteet itse paikallisesti. Kasvavassa yrityksessä päädyttiin kuitenkin lopulta siihen tilanteeseen, että tuotanto ja myynti veivät resursseja niin paljon, että yrityksen kehittämiselle ei jäänyt riittävästi aikaa. 

“Tarvittiin yhteistyökumppani, joka ottaa vastuun tuotteiden valmistamisesta, jolloin Cilla ja minä voimme keskittyä niihin asioihin, joita teemme parhaiten: tuotteiden suunnitteluun sekä malliston ja yrityksen kehittämiseen”, Bette kertoo.

“Adi oli meille ennestään tuttu valmistaja aiempien custom-projektien kautta, joten tiesimme, millainen yritys on kyseessä”, Bette kuvailee yhteistyön alkua. Yhteinen näkemys yhteistyön toteutuksesta löytyi helposti. 

Bette näkee yritysten tulevaisuudessa muutakin positiivista kuin vain ajan vapautumisen suunnittelutyöhön: “Adilta löytyvä materiaalituntemus ja valmistusmenetelmien monipuolinen osaaminen tuo varmasti tuoreita mahdollisuuksia kun laajennamme mallistoa.”

 Lume-vaaterekki on yksi BEdesignin suosituimpia kalusteita. Yhteensopivat kenkätelineet ja vaateripustimet täydentävät kokonaisuuden.

 

Adin toimitusjohtaja Kimmo Fagerlund kertoo, että tammikuussa käynnistetään myös BEdesignin kalusteiden projektimyynti Adilla. Mallistoa kehitetään myös projektipuolelle sopivaksi - unohtamatta kuitenkaan kuluttajapuolta. “Meidän vahvuutemme on laajat verkostot projektipuolella, ja se tuo tähän mahdollisuuksia”, Kimmo kertoo ja jatkaa: “projektimyynnin kehittämisen lisäksi etsimme lisää jälleenmyyjiä sekä Suomesta että ulkomailta vahvistaaksemme kuluttajamyyntiä entisestään.”

Tammikuusta lähtien BEdesignin tuotteet lähtevät siis matkaan Adin varastolta Salosta. Myös uusia tuotteita nähdään mahdollisesti pian malliston laajentuessa. 

Alkuvuoden aikana Adilla uusitaan Kalasatamassa sijaitsevaa showroomia, jonne BEdesignin tuotteet pääsevät myös esille. Sitä ennen voit tutustua tuotteisiin sivuillamme tai ottaa yhteyttä myyntitiimiimme.

 

Fan-jakkarassa taivutettu koivuviilu pääsee oikeuksiinsa. Kalusteen mielenkiintoinen muoto tarjoaa monenlaisia käyttömahdollisuuksia.
 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä