Pöytäleikkiä omalta tehtaalta

Erilaiset pöydät ja tasot ovat yksi tärkeimpiä valmistamiamme julkisten tilojen ja toimistojen kalusteita. Onhan Adin tarina sentään lähtenyt liikkeelle omavalmisteisista näyttöpäätepöydistä ja kirjoitintasoista kultaisella 70-luvulla. 

Pax-pöytä korkealla ja matalalla ristikkojalalla.

 

Nykyään Salossa valmistettavaan vakiomallistoomme kuuluvat muun muassa Dialo-pöydät, jotka on suunniteltu erityisesti neuvottelutiloihin sekä Pax-pöydät, jotka soveltuvat hyvin esimerkiksi ravintola- ja ruokailutiloihin ja kevyempien työskentelypisteiden tasoiksi. 
 

Muotoa toi väriä ja virikkeitä Tampereelle
 

Pax-pöydät pääsivät kuitenkin näyttämään koko potentiaalinsa, kun suunnittelutoimisto Muotoa sisusti Bitwise Oy:n laajennetut toimitilat Tampereella. ”Sisustettava tila oli valtava. Uudesta laajennuksesta löytyy muun muassa useita neuvottelutiloja ja kahvila”, kertoo yksi projektin suunnittelijoista, sisustusarkkitehti Niina Karonen Muotoalta. 

Niina avaa suunnittelun lähtökohtia ja tuloksia: ”Asiakkaan toive tilalle oli, että sen tulisi olla jotain erikoista, ei mitään tavallista. Viihtyvyyttä tuli tuoda kekseliäästi ja tauoille haluttiin puuhaa ja aktiviteettejä. Lopputulos on erityisen onnistunut, sillä saimme tuotua asiakkaan toivomaa elämyksellisyyttä ja viihtyvyyttä sekä yhdistämään ne toimivuuteen ja käytännöllisyyteen. Näistä ei tietysti haluttu myöskään tinkiä erikoisuutta etsiessä.”

Neuvottelutiloissa käytettiin rohkeita värejä ja kuoseja. 

 

Jokaiseen neuvotteluhuoneeseen Muotoa loi oman, erottuvan värimaailman ja niihin valittiin näyttäviä tapetteja ja tekstiilejä. Neuvottelutiloihin sijoitettiin myös Adin Paxit. ”Pöydän ristikkojalka on ajaton, ja se sopi suunnittelemamme sisustuksen tyyliin. Halusimme muotokielen myös jatkuvan tilasta toiseen ja sitovan väreillään toisistaan erottuvia tiloja yhteen. Neuvottelupöytien pariksi valikoituneiden LD Seatingin Flexi-tuolien ristikkojalka on myös  yhteneväinen pöytämallin kanssa”, Niina kertoo.

 

Virkistävän vihreässä kahvilassa Pax-pöytä sekä pyöreällä että neliön muotoisella kannella.

 

Yhtenä kokonaisuuden osana Niina mainitsee kahvilan, joka päätettiin toteuttaa täysin vihreänä. Pax-pöytä löysi paikkansa kahvilasta sekä korkeana baaripöytänä että matalana kahvilapöytänä. ”Oli tosi helppoa, kun saimme pöydät juuri valitsemallamme värillä”. Tämä kahvila jää varmasti kävijän mieleen, ja kauttaaltaan vihreällä ympäristöllä voi olla myös rauhoittava vaikutus tauolla istujaan.

Muotoan sisustusprojektin lopputuloksena on kokoelma kiehtovia ja piristäviä tiloja, joissa riittää silmäniloa ja yksityiskohtia löydettäväksi pitkäksi aikaa. 
 

Räätälöity kokonaisuus tarpeen mukaan
 

Oman tehtaan etuihin kuuluu se, että pystymme valmistamaan jokaiseen tilaan ja tyyliin sopivia kalusteita. Erityisesti pöytien osalta se on tärkeää, sillä niiden tulee ”sopivan” lisäksi olla kestäviä ja ergonomisia, puhuttiin sitten pikaisen pysähdyksen kahvilapöydästä tai raskaalla käytöllä olevasta varaston työskentelytasosta. Adin ammattitaidolla tarpeeseen sopiva rakenne ja materiaali löytyykin helposti ja pöydät valmistuvat kotimaisella työllä Suomessa.  

 

Katso Bitwise Oy:n kohdekuvat tästä.

 

Tutustu pöytävalikoimaamme:

 

Line-yleispöytä  /  Pax  /  Dialo Round  /  Verso-sähköpöytä

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä