Adin Dialo-sarja kasvaa pyörellä mallilla Dialo Roundilla

 

 

Adin oma, Halikossa valmistettu Dialo-neuvottelupöytäsarja kasvaa kysytyllä pyöreällä mallilla.

 

dialo-round-poyta-adi-kalusteet-1-wide.jpg

 

 

Sarjaan kuuluu tyylikäs ja muuntautuva Dialo-pöytä, Dialo Slim sekä puujalkainen Dialo Wood. Uusi Dialo Round täydentää sarjaa ja tarjoaa lisää mahdollisuuksia esimerkiksi neuvottelutilojen ja taukotilojen sisustukseen. Pöydän maksimihalkaisija on 1500 mm, jolloin pöydän ympärille mahtuu noin kahdeksan istujaa.

 

Kannen materiaalin voi määrittää itse. Käytetyimmät materiaalit ovat laminaatit ja viilut. Kuvan mallikaluste on toteutettu Tabun näyttävällä Endless -vanerilla, joka on valmistettu sommittelemalla eukalypuspaneeleja kolmiulotteiseksi kokonaisuudeksi. Jatkuva kuviointi mahdollistaa laajat pinnat ja huomaamattomat saumat. Tähän kalusteeseen valitsimme tyylikkään mattalakkauksen. Keskelle pöytää on asennettu Götessonsin Bi-Box kaapelilaatikko, jonka kautta esimerkiksi neuvottelutiloissa tarvittavat johdot saadaan vietyä pöydän alle ja siellä piilotettua pöydän jalan sisälle.

 

 

dialo-round-bi-box.jpg

Dialo-pöytiin voi asentaa Götessonsin Bi-Boxin, kuten tässä Dialo Round -mallikalusteessamme.

 

 

Dialo Roundin tarkemmat tiedot löydät tuotesivuiltamme. Pysy kuulolla, sarjaan on tulossa muitakin uutuustuotteita!


 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä