Istu tyylilläsi - ConWork by Klöber

ConWork (Task ja Conference)

Valmistaja: Klöber
Suunnittelija: Jörn Bernauer

 

 

conwork_tracy_qualitaet_cow98_164_rgb_web-1024x786.jpg
 


Perinteikäs saksalainen istuinvalmistaja Klöber on tuonut markkinoille uuden työ- ja neuvottelutuolin, ConWorkin.

ConWork on suunniteltu sopimaan moderneihin, monipuolisiin työtiloihin ja työpäivään, johon työpöydän ääressä istumisen lisäksi kuuluu kokouksia ja seminaareja. Myös näissä tilaisuuksissa on tärkeää pystyä istumaan mukavasti ja ergonomisesti - aivan kuten omassa työtuolissakin. Tuolin suunnittelija Jörg Bernauer on pitänyt mielessään myös yhteistyötilat ja luovat työtilaratkaisut, joihin usein halutaan kalusteita, jotka ilmentävät käyttäjiensä tyyliä. 

ConWorkin jousitusmekanismi mahdollistaa istumismukavuuden käyttäjältä toiselle helposti ilman säätöä ja säätelyitä: tuolissa on istuinkorkeuden säätöä varten yksi vipu, mutta muuten tuoli mukautuu istujalle automaattisesti. Istuintyyny on 70 mm paksu ja takuulla mukava. Selkänojan 18 asteen kallistuskulma tarjoaa mahdollisuuden miellyttävään hengähdyshetkeen keskittymisen keskellä.

 

Neu_Inspiration_ConWork_web.jpg

 

Adin projektimyyjä ja sisustusarkkitehti Paula Tornberg pitää ConWorkiä erittäin hyvänä lisänä Adin valikoimaan. ”ConWork on tyylikäs high-end neuvottelutuoli. Siinä on hyvä istua, ja tyylivaihtoehtoja on todella paljon”, Paula kertoo. Klöber tarjoaa ConWorkiin useita eri verhoiluvaihtoehtoja villasta ja nahasta kierrätysmateriaaleihin. Lisäksi tyyliä voi korostaa kolmella erilaisella tikkauksella. Selkänojaa saa matalana ja korkeana ja selkänojan takaosaan voi valita joko kokoverhoilun tai osittaisen verhoilun ja sen kaveriksi pähkinäviilun tai mustan tai valkoisen maalipinnan. Kuvat alla kertovat tuolin mainiosta muuntautumiskyvystä. Paula kertoo, että Adin showroomissa Kalasatamassa on näytillä ConWorkin matalaselkäinen malli, ja sen voi tulla koeistumaan ja ihastumaan.

Tutustu tuolin ominaisuuksiin tästä tai kysy tarkempia tietoja projektimyyjiltämme.

 

 

csm_conwork_cow90_chicago_loft_conference_front.jpgcsm_conwork_cow90_era0422_conference.jpgcsm_conwork_cow91_chicago_graffiti_conference.jpg

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä