Kutsu: Vihreää & kuohuvaa

Vuosi 2019 alkaa Adilla erityisesti suunnittelijoille suunnatulla tapahtumalla showroomillamme Helsingin Kalasatamassa 24.1.2019. Aloitamme illan kello 16.00.

/ Lisäys 4.1.2019:

Suuren suosion myötä ja ensimmäisen illan osallistujamäärän täytyttyä järjestämme tapahtuman uudelleen viikkoa myöhemmin, torstaina 31.1. klo 16. 
Voit ilmoittautua tähän iltaan 17.1. asti!

 

asiakastapahtuma-mainos-koko-p-01_0.jpg

 

Illan aikana esittelemme julkitila- ja toimistokalusteiden tuoteuutuuksia muun muassa omalta tuotannoltamme sekä LD-seatingiltä. Omissa tuotteissamme olemme käyttäneet uusia materiaaleja kuten linoleumia ja erikoisviiluja. Mukana myös kevyempää kalustetta kuten viisikymmentäluvulta inspiraatiota saanut senkki. Esillä on myös syksyllä julkaistu, oma Ramka-sarjamme, sekä Verso-pöytä.

Uutuustuotteiden lomassa voit napata lasillisen kuohuvaa ja pientä purtavaa ja istahtaa hetkeksi rentoutumaan kasvien pariin, sillä tapahtumassa on mukana myös kukkakauppa Florannan kokedama-paja. Pääset rakentamaan itse oman kokedama-sammalpallon ja istuttamaan siihen kasvin. 

Löydät kaikki projektimyyjämme ja suunnittelijamme paikan päältä. Tule keskustelemaan tulevista projekteista ja tunnustelemaan julkitilakalusteiden uusimpia tuulia!

Voit ilmoittautua tapahtumaan kirjoittamalla viestin osoitteeseen adi@adi.fi viimeistään 17.1.2019. Voit ilmoittautua myös yhteyshenkilösi kautta. Kerro nimesi, puhelinnumerosi ja yrityksesi sekä ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavalio.

 

Tervetuloa mukaan!

Ps. Tilaa uutiskirjeemme tästä, niin saat jatkossa tiedot tapahtumista ja tuoteuutuuksista myös sähköpostiisi!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä