Orgatecin antimet

Adin tiimi vieraili lokakuussa Kölnissä, jossa järjestetään joka toinen vuosi Orgatec-messut. Tässä katsaus tämän hetken viimeisimmistä tuoteuutuuksista. 

Osa tuotteista on jo saatavilla, ja loppuja lisäilemme valikoimaamme sitä mukaa, kun ne tulevat tilattaviksi.

 

Enea


orgatec18-enea7.jpg

 

orgatec18-enea1-w.jpgorgatec18-enea2.jpgorgatec18-enea3.JPG

Enea esitteli messuilla näkyvästi Lottus-sarjaa. Esillä oli muun Lottus Lounge, Lottus Confident, sekä sarjan uusin lisäys: puiset käsinojat Lottus-tuoleille.

 


orgatec18-enea4.jpgorgatec18-enea5.jpg

"Work in progress" -teemalla esiteltiin ensi vuonna tulevia tuotteita: Puck-rahien valikoima laajenee. Raheja saa tulevaisuudessa sekä yhden että kahden istuttavana, selkänojalla ja ilman. Kaiak-sarjaan taas on tulossa leveä loungetuoli.

 

orgatec18-enea9.jpg

Enea esitteli messuilla myös ensimmäisen ulkokalustesarjansa, Streetin.

 

 

Infiniti


orgatec18-infiniti4.jpg

 

orgatec18-infiniti1.JPGorgatec18-infiniti2.jpg

Infinitin uudet tuolit Peb 4 star ja Peb Sled ovat molemmat muodoiltaan kutsuvan pyöreitä. Kumpaakin saa sekä korkealla että matalalla selkänojalla.

 

 

orgatec18-infiniti3.jpg

Woodstock-tuoli on täysin vanerista valmistettu. Tämä on pehmeä vaihtoehto esimerkiksi konferenssitiloihin, sillä tuolit voidaan myös kytkeä riviin liittimen avulla.

 

 

Klöber


orgatec18-klober-5.jpgorgatec18-klober2.JPG

Klöberin ConWork-tuoleja saa herkullisesti tikatuin verhoilukankain. Tämän mallin olemme tilanneet myös myyntinäyttelyymme!

 

 

orgatec18-klober4.JPGorgatec18-klober3.JPG

Tästä tyylikkäästä WOOOM-loungetuolista löytyy enemmän kuin ensisilmäyksellä arvaisi - tuolissa on sisäänrakennettu lämmitin, viilennin ja hierontalaite! Niitä ohjataan näppärästi mobiilisovelluksella. Selkänojasiivekkeellisessä mallissa on myös ledivalot hartialinjan yläpuolella esimerkiksi lukemista helpottamaan.

 

 

LD Seating


orgatec18-ldseating7.JPG

orgatec18-ldseating1.JPG

Monikäyttöinen Flexi-tuoli on yksi LD seatingin uutuuksista. Se sopii niin konferenssitiloihin, kuin kahviloihinkin.

 

orgatec18-ldseating2.JPGorgatec18-ldseating3.JPGorgatec18-ldseating4.JPG

Melody Meeting on laaja tuolisarja, jossa on valtavasti jalka- ja verhoiluyhdistelmiä. Messuilla uutuutena esiteltiin sarjan pikkutuoli.

 

orgatec18-ldseating6.jpgorgatec18-ldseating5.JPG

Harmony Modern -sarja laajeni myös uusilla ominaisuuksilla. Messuilla esiteltiin medium- ja low-selkänojat, sekä uusi vaihtoehto säätömekanismiin: korkeaselkäisen tuolin saa nyt halutessaan huomaamattomalla, tuolin ja verhoilun sisään piilotetulla mekanismilla, joka antaa sille erittäin viimeistellyn ilmeen.

 

Noti


orgatec18-noti1.jpgorgatec18-noti3.jpgorgatec18-noti2.jpg

Noti esitteli messuilla Meno-paneelisarjan. Paneeleilla on akustisia ominaisuuksia. Sen lisäksi ne tuovat väriä ja ilmettä tilaan. Paneelien muoto- ja värivalikoimaa hyödyntämällä voi helposti luoda erilaisia tunnelmia. Nämä tulevat myyntiin ensi vuoden puolella.

 

orgatec18-noti44.jpg

Sona-uutuussohva on erityisen keveä ilmeeltään. Sohvaan liitettäviin pöytiin on integroitu valaisimia ja mediaportteja - hyviä ominaisuuksia julkitilakalusteessa. Tähän moduulisohvaan on saatavilla myös korkeampi, ohut selkänoja.

 

 

Rim


orgatec18-rim1.JPG

orgatec18-rim2.JPGorgatec18-rim3.JPG

Winx-tuoli puujalkoineen on olemukseltaan rauhallinen. Rimin laajan verhoilukangasvalikoiman ansiosta nämä löytävät varmasti paikkansa monesta erilaisesta tilasta.

 

orgatec18-rim4.JPG

STONES on veikeä istuinsarja. Sarjan erikokoisista ja -muotoisista osista on helppo kasata hauskoja kokonaisuuksia. Istuimet on pyörien päällä ja niissä on verhoilukankaasta tehdyt kahvat vaivatonta liikuttelua varten.

 

orgatec18-rim5.JPG

Ilmava Zero G -tuoli on muodoltaan hyvin simppeli ja hengittävä, läpinäkyvä istuinkangas antaa sille kevyen ilmeen. Tämä työtuoli on saatavana valkoisen lisäksi mustana.

 

 

Softline


orgatec18-softline1.jpg

orgatec18-softline3jpg.jpgorgatec18-softline4.jpg

Softlinen Cabala-sohva on muuntautuva: istuinosia voi järjestellä mielensä mukaan ja jopa selkänojan paikkaa vaihtaa tarpeen tullen.

 

orgatec18-softline2.jpg

Ilmeikäs Orlando Wood -sohva on suunniteltu moderneja ja vintage-henkisiä tiloja ajatellen. Se on kauniisti viimeistelty myös takaa, joten sen voi huoletta sijoittaa keskeiselle paikalle katseenvangitsijaksi.

 

Herättikö joku messu-uutuuksista mielenkiintosi? Ota yhteyttä, niin kerromme mieluusti tuotteista lisää!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä