ADI:n ja Muotoan yhteistyö on kestänyt jo viisi vuotta

yhteistyo_muotoa_adi_0.jpg
 

Tampereella ja Helsingissä toimiva, vuonna 2011 perustettu suunnittelutoimisto Muotoa tarjoaa sisustussuunnittelupalveluita julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Niina Jalasjoen, Karoliina Kivelän, Maiju Koskisen, Minttu Määtän ja Tuulia Soipion voimalla pyörivä Muotoa on käyttänyt Adi Kalusteiden tuotteita ja palveluja asiakaskohteisiinsa jo viiden vuoden ajan.

 

Muotoa tilaa Adilta laajasta valikoimasta muun muassa toimiston aulakalusteita, kuten tuoleja ja tiskejä. Heidän mukaansa Adin asiakaspalvelu toimii ja kommunikointi on vaivatonta niin sähköpostitse kuin puhelimitse.

– Kaikkinensa koko prosessi toimii sujuvasti: toimitusajat pitävät, ja jos tulee reklamaatioita, ne korjataan heti. Kaikki osa-alueet toimivat, Jalasjoki kertoo.

 

“Meillä on erittäin positiivinen kuva Adista.
Paikallisen toimijan kanssa on helppo toimia.”

 

“Lähes rajattomasti eri mahdollisuuksia”


Adin hyvä ja laaja valikoima on pitänyt Muotoan tiimin tyytyväisenä. Adin toimiston läheisyys ja se, että tuotteita pääsee katsomaan paikan päälle ovat tärkeitä kriteereitä heille.

– Tarjoukset ja tuotetiedot tulevat nopeasti ja yhteistyö pelaa, toteaa Koskinen.

– Meillä on erittäin positiivinen kuva Adista. Olemme päässeet jopa heidän tehtaalleen tutustumaan tuotannon tekniikoihin, työympäristöön ja materiaaleihin. Paikallisen toimijan kanssa on helppo toimia, suunnittelijakolmikko toteaa.

 

Kotimaisia ratkaisuja paikalliselta toimijalta


Adin paikallisuus on ollut tärkeä tekijä Muotoalle. Mitoitettavista kalusteista pystyy lähes rajattomasti luomaan erilaisia ratkaisuja eri projekteihin. Muotoan mukaan myös hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Adin kestävät ja ajattomat kalusteet saavat positiivista palautetta Muotoan suunnittelijoilta. Tuotteet on toimitettu nopeasti ja moitteettomasti. Lisäksi Adin kotimaisuus on tärkeää Muotoalle kuin myös heidän asiakkailleen.

– Kotimaisuus tuo luotettavuuden tunnetta, Soipio kiteyttää.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä