Lounean uudesta palvelupisteestä tuli raikas ja monipuolinen kokonaisuus

Tietoliikenneyhtio_Lounea_Adi_Kalusteet_0.jpg

 

Tietoliikenneyhtiö Lounea päätti keskittää Salon toimintonsa yhteen palvelupisteeseen. Uusi tila remontoitiin ja kalustettiin täysin uudenlaiseksi kokonaisuudeksi, jonka ratkaisut palvelevat eri asiakasryhmiä parhaalla mahdollisella tavalla. Uuden tilan suunnittelusta ja kalustuksesta toimituksineen vastasi ADI Kalusteet Oy.

 

– Toiveena meillä oli raikkaat, viihtyisät ja muunneltavat tilat. Palveluvalikoimassamme on hyvin teknisiä laitteita, ja haluamme omissa tiloissamme näyttää, kuinka ne saadaan sopimaan kodinkin sisustukseen ilman johtoviidakkoja.

– Tilassa on esillä mm. Lounea Älykoti -järjestelmä, joka tuo kotiin täysin uutta mukavuutta teknologian keinoin, kertoo Lounean asiakaspalvelupäällikkö Anne Kylä-Nikkilä.

 

“Minnalta tuli loistavia ideoita äänieristykseen. En edes tiennyt, että on olemassa valaisimia, jotka hoitavat äänieristyksen!”

 

”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty!”

 

Kun Lounea alkoi uudistaa Salon palvelupistettään, Anne etsi paikallista toimijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan palvelupisteen kalustuksen. Etsinnän tuloksena hän löysi ADI Kalusteiden Minna Leinosen ja toimivaksi osoittautunut yhteistyö alkoi.

– Oltiin yhteydessä Adiin ja saatiin sieltä niin ihana ihminen, tuo Minna, tätä projektia hoitamaan. Projektin kartoitustyö ja suunnittelu hoidettiin todella hienosti. Minnalla on kyky nähdä kokonaisuus loppukäyttäjien kannalta.

– Hän osasi huolehtia myös siitä, että projektille varataan riittävästi aikaa. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Anne toteaa.

Valaistus, äänieristys ja ergonomia ovat tärkeässä osassa

 

Lounean palvelupisteessä palvellaan asiakkaita niin paikan päällä kuin puhelimitsekin. Tämä tarkoittaa sitä, että puhelinpalvelupisteiden äänieristyksen tulee olla kunnossa.

– Minnalta tuli loistavia ideoita äänieristykseen. En edes tiennyt, että on olemassa valaisimia, jotka hoitavat äänieristyksen! Nyt meillä on huippuhienoja design-valaisimia, jotka toimivat samalla äänieristeenä, Anne kehuu.

– Myös turvallisuus- ja viihtyvyystekijät ovat meille todella tärkeitä. Terveystalon työpaikkatarkastuksen yhteydessä saimme heiltä paljon positiivista palautetta siitä, kuinka hyvin kaikki oli toteutettu – jokaisella on esimerkiksi sähköinen työpöytä ja säädettävä työtuoli. He katsoivat vielä kaikkien palveluneuvojien kanssa ergonomiasäädöt kohdalleen ja nyt kaikki on kunnossa, Anne kertoo.

”Lopputulos on todella palkitseva!”

 

Anne on tyytyväinen Adin kanssa Salossa tehtyyn projektiin. Lounealle oli asiakkaana todella tärkeää, että kaikki toimitettiin sovitun aikataulun mukaisesti, jotta palvelupisteen avajaisviikko saatiin vietyä läpi suunnitellusti.

– Koska avajaisviikon ohjelma oli lyöty lukkoon, myös Adi huolehti, että kaikki tulee varmasti kuntoon. Kun yksi kaappi ei ollut valmis, Adi toi omista esittelytiloistaan meille lainakaapin, Anne muistelee.

Myös tilojen muunneltavuus merkitsi Lounealle alusta asti paljon. Kokonaisuuden tuli olla liikuteltavista palasista rakennettu toimiva kokonaisuus. Adin avulla toive saatiin toteutettua, ja muunneltavuutta päästiinkin testaamaan jo avajaisviikolla.

– Meillä oli täällä erilaisia teemapäiviä. Välillä täällä oli Muumit kylässä ja talo täynnä lapsia, toisena päivänä taas nuoriso pelasi eri pelejä. Oli hienoa, kun tilaa pystyttiin muuttamaan helposti.

– Lopputulos on todella palkitseva! Meidän asiakkaatkin ovat sanoneet, että uusi palvelupiste on todella raikas, tilat ovat viihtyisät ja värimaailma kaunis, Anne sanoo tyytyväisenä.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä