Sisustusarkkitehti Jacce Karja arvostaa ADI Kalusteiden kotimaisuutta ja räätälöitävyyttä

Sisustusarkkitehti Jacce Karja on tehnyt ADI Kalusteiden kanssa yhteistyötä erilaisten projektien parissa jo noin kymmenen vuotta. Muun muassa Jaccen sisustusarkkitehtitoimiston suunnittelema ja toteuttama LähiTapiola-ryhmän toimitilailme on tehty yhteistyössä ADI Kalusteiden kanssa.

 

Sisustusarkkitehtina 25 vuotta toiminut Jacce Karja on uransa aikana suunnitellut ja toteuttanut useita toimisto- ja toimitilailmeitä, esimerkiksi edellä mainitun LähiTapiola-ryhmän, Fazer-kahviloiden sekä Taideteollisen korkeakoulun toimitilailmeet.

– Oman toimiston perustin opiskelujeni jälkeen. Olemme suunnitelleet paljon muun muassa toimisto- ja pankkitiloja, Jacce kertoo.

Kymmenisen vuotta sitten Jacce oli mukana hankkeessa, jossa asiakas halusi käyttää juuri ADI Kalusteita. Silloin Jacce pääsi tutustumaan tarkemmin yrityksen myynti- ja tuotantopuoleen.

– Tutustuessani toimintaan havaitsin, ettei markkinoilla ole toista ADI Kalusteiden kaltaista toimijaa. Yritys on hyvin muuntautumiskykyinen – siinä missä muut toimittavat tasan sitä, mitä tehdas tekee, niin Adilla taas asiakkaan toivomat muutokset onnistuvat. Koemme sen ehdottomasti heidän vahvuudekseen, Jacce painottaa.

 

“Tutustuessani toimintaan havaitsin,
ettei markkinoilla ole toista ADI Kalusteiden kaltaista toimijaa. Yritys on hyvin muuntautumiskykyinen!”

 

“Adilla tehdään tarvittaessa sellaista,
mikä normaalisti kuuluisi puusepän työhön”

 

– Adilla tehdään tarvittaessa sellaista, mikä normaalisti kuuluisi puusepän työhön. Heiltä saan sitä, mitä itse haluan. Muodot, materiaalit ja rakenteet saan itse valita tai suunnitella. Tästä huolimatta hinta pysyy kilpailukykyisenä normaalien valmiskalusteiden rinnalla. Juuri tämä räätälöitävyys sekä kilpailukykyinen hinta ovat ne syyt, miksi käytämme ADI Kalusteita, Jacce summaa.

ADI Kalusteiden kanssa Jacce on tehnyt yhteistyötä muun muassa suunnitellessaan vakuutusyhtiö LähiTapiolalle uutta, valtakunnallista toimitilabrändiä. Toimitilabrändi on yhtenäinen kaikissa Suomen LähiTapiolan toimipisteissä ja sen pääkalusteet ovat pitkälti ADI Kalusteen toimittamia.

– Yleisesti tilaamme heiltä paljon valmiiksi kasattuja irtokalusteita, erityisesti toimisto- ja koulutustiloihin. Kalusteet ovat pääsääntöisesti varsin laadukkaita eikä laatupoikkeamia ole, Jacce toteaa.

 

“Usein he osaavat vastata jo ennen kuin minä edes kysyn! Yhteistyö on mutkatonta ja helppoa.”

 

“Yhteistyö on mutkatonta ja helppoa”

 

Yhteistyö Jaccen toimiston ja Adin välillä on sujunut erittäin hyvin. Kymmenen vuoden aikana on yhteyttä pidetty tiiviisti viikoittain. Sen myötä on yritysten välille muodostunut hyvä, yhteinen toimintakulttuuri. Adin yhteyshenkilöt tuntevat Jaccen tarpeet ja Jacce puolestaan Adin tuotannon.

– Usein he osaavat vastata jo ennen kuin minä edes kysyn! Yhteistyö on mutkatonta ja helppoa. Adilla on myyjinä myös teknisiä osaajia, jotka osaavat vastata hyvin minun teknisiä asioita, eli esimerkiksi materiaaleja, koskeviin kysymyksiini. Sieltä ei sanota vain, että tässä on nyt hyvä ja nätti tuote, vaan osataan kertoa enemmän,
Jacce kiittelee.

 

“Voin lämpimästi suositella ADI Kalusteita”

 

Sisustusarkkitehtien asiakkaat tekevät ostopäätöksensä usein hyvin pitkälti heidän suosittelujensa pohjalta. Jaccekaan ei siis itse vain valitse, vaan usein ensin suosittelee tiettyjä kalustetoimittajia asiakkaalleen, joka sitten tekee ostopäätöksensä.

– Voin lämpimästi suositella ADI Kalusteita. Kollegoilleni olenkin jo heistä kertonut ja asiakkaillenihan minä suosittelen kalustetoimittajia käytännössä koko ajan. Kerron heille Adin joustavuudesta sekä siitä,
että heiltä saamme järkevään hintaan juuri sitä, mitä tarvitsemme.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä