Uutiset

Teknologiasuunnittelutoimisto Huld muutti uuteen toimistoon vuonna 2019. Työntekijöiden työskentelytilat toteutettiin pitkälti olemassaolevilla kalusteilla, mutta aulan monia toimintoja yhdistävään hybriditilaan panostettiin tarkalla suunnittelullla ja uusilla kalusteilla. Suunnittelusta vastasi Workspace.

Muutokset aukioloaikoihimme kesällä 2021:

  • Toimistomme lomailee viikot 29 ja 30.
  • Lähettämö on suljettuna viikot 28 ja 29.

Tuotanto toimii normaalisti läpi kesän.

Markkinointitoimisto Hasan & Partnersin uusi upea tilakokonaisuus rakentui Helsingin Vallillaan, alunperin 40-luvulla valmistuneeseen Ole Gripenbergin suunnittelemaan kaarihalliin.
Adin tiimissä tapahtuu muutoksia, kun pitkään talossa viihtynyt ja lukemattomia projekteja toteuttanut projektimyyntipäällikkö Leena Härmälä jää maaliskuussa eläkkeelle.
Kerroimme viime vuoden lokakuussa Adin ja Voes Oy:n uudesta työtilakonseptista, Oma Tilasta. Nyt saammekin esitellä yhden ensimmäisistä kohteista, johon Oma Tilaa toimitettiin.
Tammikuussa kaksi varsinais-suomalaista yritystä yhdistävät voimansa, kun turkulainen BEdesign ja Adi Kalusteet aloittavat yhteistyön ja Adi ottaa vastuun BEdesignin tuotteiden varastoinnista, valmistuttamisesta ja toimituksesta.
Salon Original Sokos Hotel Rikala koki alkuvuodesta muutoksen: muun muassa sen kaikki 64 hotellihuonetta saivat uuden kalustuksen paikallisilta tekijöiltä.
Adi Kalusteet Oy ja Voes Oy ovat kehittäneet uuden konseptin avotoimistoon, jossa jokaisella on oma tila. 
LähiTapiola Pirkanmaa koki tilauudistuksen alkuvuodesta 2020. Yritys muutti uusiin tiloihin, jotka saneerattiin täysin vastaamaan LähiTapiolan tilailmettä.
Mariella Koivupalo, tuttu kasvo toimistojen ja julkitilojen suunnittelijoille sekä asiakkaille 37 vuoden ajalta, jää eläkkeelle. Miten hän päätyi huonekalujen pariin, ja miten ala on muuttunut vuosien varrella?