Uutiset

Kokeman sisustusarkkitehdin Sabina Dontcheffin ja Adin yhteistyö on kestänyt jo kymmenisen vuotta. Tuossa ajassa yhteistyökohteita on kertynyt kosolti, ja vuonna 2018 Sabina suunnitteli Adille myös tuotteita. Tällöin Sabinan Ramka-sarja otettiin Adille tuotantoon.
Toimintamme kasvaessa tarvitsemme täydennystä ammattitaitoiseen joukkoomme. Etsimme nyt tehtaallemme Saloon konepuuseppiä ja CNC-koneistajia.
Omalla osastolla työskentelyn lisäksi tiimimme on ehtinyt nauttimaan myös messujen muusta annista. Inspiroivilta osastoilta on löytynyt mielenkiintoisia uutuuksia, ja listasimme tämän vuoden messuilla näkyviä trendejä.
Syksyllä 2018 julkaisimme Ramka-malliston, joka sisältää säilytyskalusteita, naulakon ja seinäkkeen. Palaamme nyt ajassa hieman taaksepäin, ja tarkastellaan, miten Ramka löysi tiensä Kiinteistömaailman toimistoon!
Osallistumme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tukholman huonekalumessuille 4.-8.2. Esittelemme messuilla oman tuotannomme helmiä: Verso-työpöytää sekä Ramka-säilytyssarjaa.
Erilaisten mittatilaustuotteiden ja erikoiskalusteiden valmistus on meillä Adilla yksi tärkeimpiä palvelujamme, joka pitää tehtaamme Salossa kiireisenä.
Erilaiset pöydät ja tasot ovat yksi tärkeimpiä valmistamiamme julkisten tilojen ja toimistojen kalusteita. Suunnittelutoimisto Muotoa valitsi ristikkojalkaiset Pax-pöytämme useaan eri käyttöön Bitwise Oy:n tiloihin Tampereelle.
SilentPro-seinäke syntyi ratkaisemaan haittaäänen aiheuttamia ongelmia avotoimistoissa. Seinäkkeen toinen suunnittelija sisustusarkkitehti Jacce Karja kertoo, miten meluongelma ratkaistiin Turun LähiTapiolan saneeratuissa toimitiloissa.
Osallistumme myös tänä vuonna ID Helsinki projektisisustamisen ammattilaismessuille tapahtumakeskus Telakalla 9.-10.9.2019. Löydät meidän 40-vuotisjuhlaosastoltamme IHD_033.
Encore Ympäristöpalvelut muutti uusiin toimitiloihin Helsingin Kalasatamaan. Muuton yhteydessä haluttiin ratkaista ongelmia kuten puutteellinen säilytystila, sekä kehittää yrityksen työskentelykulttuuria tilasuunnittelun avulla. Suunnittelutyöhön ryhtyivät sisustusarkkitehdit Natalia Ritari ja Martta Suurpää muotoilutoimisto Workspacesta.