Uutiset

Kalasataman showroom ja toimisto on edelleen toistaiseksi suljettu ja myyntihenkilöstömme työskentelee etänä.

Kesällä lomailemme seuraavasti:

Myynti Helsinki viikot 29 ja 30

Myynti Salo viikot 29, 30 ja 31

Tuotanto viikot 28, 29, 30, ja 31

Mariella Koivupalo, tuttu kasvo toimistojen ja julkitilojen suunnittelijoille sekä asiakkaille 37 vuoden ajalta, jää eläkkeelle. Miten hän päätyi huonekalujen pariin, ja miten ala on muuttunut vuosien varrella?
Kaikessa suunnittelussa toiminnallisuus yksi tärkeistä kokonaisuuden osista, mutta erityisen tärkeää se oli, kun arkkitehtitoimisto Linja Arkkitehdit suunnitteli ammattiopisto Liveä, joka tarjoaa ammatillista erityisopetusta Espoossa.
Keväällä 2019 designstudio Franz Design toteutti suuren suunnitteluprojektin, kun kehitysrahoittajayhtiö Finnfund muutti Helsingin keskustasta Ruoholahteen 1750 m² tiloihin. Adi oli mukana projektissa erikoiskalusteiden toteuttajana: Asiakasaulaan valmistettiin vaatesäilytystiloja sekä kahvipiste, neuvottelutiloihin senkkejä ja av-kalusteita.

Myyntihenkilöstömme Helsingin Kalasataman toimistossa on siirtynyt toistaiseksi etätyöhön, ja Kalasataman showroom on suljettu. 

Tuotanto ja asennukset toimivat tällä hetkellä normaalisti. 

Tavoitat yhteyshenkilösi tavalliseen tapaan omasta puhelinnumerostaan, yleisissä asioissa voi ottaa yhteyttä numeroon +358 2 737 50 00. 

Kokeman sisustusarkkitehdin Sabina Dontcheffin ja Adin yhteistyö on kestänyt jo kymmenisen vuotta. Tuossa ajassa yhteistyökohteita on kertynyt kosolti, ja vuonna 2018 Sabina suunnitteli Adille myös tuotteita. Tällöin Sabinan Ramka-sarja otettiin Adille tuotantoon.
Omalla osastolla työskentelyn lisäksi tiimimme on ehtinyt nauttimaan myös messujen muusta annista. Inspiroivilta osastoilta on löytynyt mielenkiintoisia uutuuksia, ja listasimme tämän vuoden messuilla näkyviä trendejä.
Syksyllä 2018 julkaisimme Ramka-malliston, joka sisältää säilytyskalusteita, naulakon ja seinäkkeen. Palaamme nyt ajassa hieman taaksepäin, ja tarkastellaan, miten Ramka löysi tiensä Kiinteistömaailman toimistoon!
Osallistumme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tukholman huonekalumessuille 4.-8.2. Esittelemme messuilla oman tuotannomme helmiä: Verso-työpöytää sekä Ramka-säilytyssarjaa.
Erilaisten mittatilaustuotteiden ja erikoiskalusteiden valmistus on meillä Adilla yksi tärkeimpiä palvelujamme, joka pitää tehtaamme Salossa kiireisenä.