Uutiset

Keväällä 2019 designstudio Franz Design toteutti suuren suunnitteluprojektin, kun kehitysrahoittajayhtiö Finnfund muutti Helsingin keskustasta Ruoholahteen 1750 m² tiloihin. Adi oli mukana projektissa erikoiskalusteiden toteuttajana: Asiakasaulaan valmistettiin vaatesäilytystiloja sekä kahvipiste, neuvottelutiloihin senkkejä ja av-kalusteita.

Myyntihenkilöstömme Helsingin Kalasataman toimistossa on siirtynyt toistaiseksi etätyöhön, ja Kalasataman showroom on suljettu. 

Tuotanto ja asennukset toimivat tällä hetkellä normaalisti. 

Tavoitat yhteyshenkilösi tavalliseen tapaan omasta puhelinnumerostaan, yleisissä asioissa voi ottaa yhteyttä numeroon +358 2 737 50 00. 

Kokeman sisustusarkkitehdin Sabina Dontcheffin ja Adin yhteistyö on kestänyt jo kymmenisen vuotta. Tuossa ajassa yhteistyökohteita on kertynyt kosolti, ja vuonna 2018 Sabina suunnitteli Adille myös tuotteita. Tällöin Sabinan Ramka-sarja otettiin Adille tuotantoon.
Omalla osastolla työskentelyn lisäksi tiimimme on ehtinyt nauttimaan myös messujen muusta annista. Inspiroivilta osastoilta on löytynyt mielenkiintoisia uutuuksia, ja listasimme tämän vuoden messuilla näkyviä trendejä.
Syksyllä 2018 julkaisimme Ramka-malliston, joka sisältää säilytyskalusteita, naulakon ja seinäkkeen. Palaamme nyt ajassa hieman taaksepäin, ja tarkastellaan, miten Ramka löysi tiensä Kiinteistömaailman toimistoon!
Osallistumme tänä vuonna ensimmäistä kertaa Tukholman huonekalumessuille 4.-8.2. Esittelemme messuilla oman tuotannomme helmiä: Verso-työpöytää sekä Ramka-säilytyssarjaa.
Erilaisten mittatilaustuotteiden ja erikoiskalusteiden valmistus on meillä Adilla yksi tärkeimpiä palvelujamme, joka pitää tehtaamme Salossa kiireisenä.
Erilaiset pöydät ja tasot ovat yksi tärkeimpiä valmistamiamme julkisten tilojen ja toimistojen kalusteita. Suunnittelutoimisto Muotoa valitsi ristikkojalkaiset Pax-pöytämme useaan eri käyttöön Bitwise Oy:n tiloihin Tampereelle.
SilentPro-seinäke syntyi ratkaisemaan haittaäänen aiheuttamia ongelmia avotoimistoissa. Seinäkkeen toinen suunnittelija sisustusarkkitehti Jacce Karja kertoo, miten meluongelma ratkaistiin Turun LähiTapiolan saneeratuissa toimitiloissa.
Osallistumme myös tänä vuonna ID Helsinki projektisisustamisen ammattilaismessuille tapahtumakeskus Telakalla 9.-10.9.2019. Löydät meidän 40-vuotisjuhlaosastoltamme IHD_033.