Kalusteita monenlaisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin

Tuolit ja pöydät

Kalustettavan tilan tyylilliset lähtökohdat sekä kalusteiden käyttötapa asettavat tuoleille ja pöydille hyvinkin erilaisia vaatimuksia. Sillä on istujan kannalta paljonkin merkitystä, onko hänen käyttämänsä tuoli ja työpöytä suunniteltu koko työpäivän kestävää  tietokonetyöskentelyä varten, vai onko tilassa tarkoitus istahtaa satunnaisesti rentoutumaan kahvikupin kera. Toisaalta tuolien ja pöytien helppo puhdistettavuus ja sopivuus myös ulkokäyttöön ovat esimerkiksi ravintolakäytössä tärkeitä ominaisuuksia. Kaunis tuoli tai pöytä voi toimia myös julkisen tilan katseenvangitsijana tai väriläiskänä. Siksi Adilta löytyy laaja valikoima yhteensopivia tuoleja ja pöytiä, joiden väreissä ja pintamateriaaleissa on runsaasti valinnanvaraa.

Jokapäiväistä käyttöä varten Adin valikoimasta löytyy ergonomisesti muotoiltuja työtuoleja sekä mukavia, mutta ilmeeltään edustavia neuvottelutilan tuoleja. Näihin sopivia pöytiä ovat esimerkiksi sähköpöydät ja neuvottelutilojen pöydät. Baarijakkaroita voidaan puolestaan käyttää sekä ravintolaympäristöissä että toimistoissa, joissa ne yhdessä korkeiden, pienten pöytien kanssa luovat lounge-henkisiä kokoontumispaikkoja esimerkiksi kahvitaukoja varten.

Pehmustettuja, tilan ilmeen mukaisia sävyjä noudattelevilla kankailla verhoiltuja tuoleja käytetään monissa toimistoissa ja odotustiloissa joko yksittäin tai yhdistelminä pienten pöytien kanssa. Mielikuvituksellisesti muotoillut muovituolit ja -pöydät ovat sekä näyttäviä että käytännöllisiä, ja ne sopivat monenlaisiin julkisiin tiloihin. Lisäksi niitä voidaan usein käyttää sekä sisällä että ulkona.

Erikoiskalusteet ja vastaanottotiskit

Adi toimittaa kalusteratkaisuja kaikenlaisiin julkisiin tiloihin. Valmiiden kalustesarjojen lisäksi toteutamme mittatilauksena erikoiskalusteita, kuten vastaanotto- ja myyntitiskejä sekä standardimalleja suurempia tai erikoismuotoiltuja neuvottelupöytiä. Erikoiskalusteet suunnitellaan siten, että ne täydentävät asiakkaan tarpeita aina kalusteen funktiota sekä värejä, materiaaleja ja tyylittelyä myöten. Loppusilauksena esimerkiksi vastaanottotiskiin voidaan toteuttaa yrityksen logo tai valotehoste. Mittatilauskalusteet valmistuvat kotimaisena käsityönä omassa tehtaassamme Salon Halikossa.

Sohvat ja lounge-kalusteet

Sohvat ja lounge-alueet tuovat lisämukavuutta toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Adin valikoimassa on perinteistä muotoilua noudattavien tyylikkäiden sohvien lisäksi myös korkeaselkäisiä sohvia, joista saadaan muodostettua mukavan rauhallisia ja näkösuojattuja nurkkauksia esimerkiksi yksityisiä keskusteluja, työntekoa tai lepäämistä varten. Hauskasti tai jopa lennokkaasti muotoillut lounge-kalusteet, penkit ja rahit puolestaan houkuttelevat viihtymään ja rentoutumaan.

Säilytyskalusteet, tilanjakajat, valaistus ja vaatesäilytys

Hyvät säilytysratkaisut ovat tärkeitä toimivissa toimistotiloissa. Adi valmistaa myös omana tuotantona säilytysratkaisuja, jotka ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkäitä ja väreiltään sekä materiaaleiltaan muuta sisustusta täydentäviä. Valikoimassamme on myös seinähyllyjä, monenlaisia telineitä sekä siirrettäviä vaunuja ja laatikostoja.

Löydät verkkosivuiltamme myös kokoelman valaisimia ja keveitä naulakoita, jotka edustavat käytännöllistä mutta ajattoman tyylikästä muotoilua. Ne sopivat sekä jokapäiväiseen käyttöön että sisustuksen katseenvangitsijoiksi.

Jo kevyilläkin väliseinillä ja sermeillä voidaan luoda yksityisyyttä, näkösuojaa ja äänenvaimennusta niin työhuoneisiin, avokonttoreihin kuin odotustiloihinkin. Adilta löytyy katseenkestäviä ja toimivia sermejä ja seinäkkeitä monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Etkö löydä sitä, mitä tarvitset?

Tutustu erikoiskalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen tai ota yhteyttä myyntitiimiimme, niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiisi sopiva mittatilauskaluste!