Kotimaisen ulkokalustesarjan valmistus alkaa Adilla

Adi laajentaa tuotevalikoimaansa laadukkaalla ulkokalustesarjalla, joka kestää kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääoloja. Sarja kantaa nimeä ODE 200/200.


ODE 200/200 on VSU maisema-arkkitehtien suunnittelema, erittäin kovaa kulutusta kestävä ulkokalusteiden sarja. VSU on suunnitellut kalusteita muun muassa koulujen pihoille, retkeilyalueille ja puistoihin.

 


 
ODE 200/000 -sarjaa on suunniteltu ja kehitetty kahdenkymmenen vuoden ajan. Suunnittelun päälinjoista ovat vastanneet arkkitehdit Tommi Heinonen (1967-2019) ja Outi Palosaari. Suunnitelmat ovat hioutuneet vuosien kuluessa VSU:n tiimissä.
 

Syyskuussa Adi Kalusteet Oy aloittaa ODE 200/200 -sarjan kalusteiden tuotannon Salon tehtaalla. 
 

”Meillä Adi Kalusteilla ollaan hyvin innostuneita uudesta alueesta tuoteportfoliossamme. Ja kun sarja vielä tukee tuotantofilosofiaamme ’Tehdään lähellä yhdessä ja vastuullisesti’, oli yhteistyön aloittaminen hyvin vaivatonta”, Adin toimitusjohtaja Kimmo Fagerlund sanoo.

VSU maisema-arkkitehdit Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja, arkkitehti Outi Palosaari kertoo: ”Kävimme keväällä 2021 Adi Kalusteilla tutustumassa ihmisiin, tuotantoon sekä huolelliseen tuotantotapaan. Sen perusteella oli päätöksen tekeminen yhteistyön aloittamisesta helppoa.”

 

 

 

Säännönmukaista ja erittäin kestävää

ODE 200/200 -tuotteet tehdään 200x200-massiivipuusta. Näin kalusteiden mitoituskonsepti saadaan säilymään läpi koko kalustesarjan. Materiaali antaa myös kalusteille niiden tunnusomaisen ulkomuodon. 200x200-massiivipuu varmistaa keston erittäin kovaa kulutusta vastaan ja antaa näin ollen myös merkittävän lisän käyttöaikaan. 

Sarja sisältää useisiin eri käyttötarkoituksiin suunniteltuja kalusteita. Ensimmäisenä tuotantoon Salon tehtaalle tulevat seuraavat kalusteet:
 


Myöhemmin sarja täydentyy muun muassa 200/200 pyörätelineellä, 200/200 aitaelementillä, 200/200 autonlataus- ja lämmityspistokepylväällä, juoksuesteaidalla, pollarilla, hiekkalaatikolla ja puun tuella.


Massiivisen materiaalinsa ansiosta ODE 200/200 -sarjan kalusteet ovat näyttäviä. Laajoilla piha-alueilla ne toimivat kiintopisteinä yksittäisinä kalusteina tai niistä voidaan koota mielenkiintoisia kalusteryhmiä suurempaan tilaan. Puistomaisessa miljöössä puumateriaali tuo pehmeyttä kulmikkaaseen ulkomuotoon ja sovittaa kalusteet kauniisti ympäristöön. 

 

Haluatko kuulla lisää ODE 200/200 -sarjasta? 

Lisätietoja antaa Henrik Lemmetyinen, ota yhteyttä!

Henrikin tavoitat:

henrik.lemmetyinen@adi.fi

+358 50 338 5155
 

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä