Käsihygienia, käytännöllisyys ja ajattomuus käsikkäin

Käsihygienian korostunut merkitys on asettunut osaksi jokapäiväistä elämäämme. Toimivien ja sisustukseen sopivien ratkaisujen tarjoaminen on tärkeää, jotta hyvän käsihygienian ylläpito olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

Muotoilija Bette Eklund on suunnitellut kaksi ajattoman kaunista BE x Wuoma -käsidesitelinettä vastaamaan tähän tarpeeseen.

Telineet on varusteltu kosketusvapaalla annostelijalla, joka on paristokäyttöinen. Näin ollen telineet voi sijoittaa vapaasti juuri sinne, missä niitä eniten kaivataan.

 


BE x Wuoma Pure -käsidesiteline (korkeus 1300 mm, tilavuus 1000 ml) on kokonaan metallinen. Värivaihtoehdot ovat pulverimaalattu musta ja messingöity.

 


Suuremmassa mallissa BE x Wuoma Noblessa (korkeus 1170 mm, tilavuus 1500 ml) yhdistyy selkeät linjat ja luonnonmateriaalit. Tammesta ja metallista valmistettu runko kätkee sisäänsä säilytyspaikat kahdelle täyttöpullolle. Metallin väriksi voi valita mustan tai messingin.

 

Tilaa nyt ennakkon nämä kauniit Suomessa valmistetut telineet, ja mahdollista asiakkaidesi ja työntekijöidesi käsihygienian ylläpitäminen tyylillä!

Hinnat: 

  • BE x Wuoma Pure, musta 550,00 € + alv
  • BE x Wuoma Pure, messingöity 589,00 € + alv
     
  • BE x Wuoma Noble, tammi ja metalli 895,00 € +alv

 

Ennakkotilaukset 8.10.2021 mennessä, toimitukset loka-marraskuussa. Voit tilata telineisiin myös desinfiointigeelin. 

 

Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja tilaa!

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä