Uutiset

Helsingin toimistomme ja showroom osoitteessa Sörnäistenkatu 1 on avoinna koko kesän sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä myyntitiimiimme ja sovi tapaaminen! Salon tehtaamme lomailee viikot 28-29 ja 35.

Järjestämme kevään ja kesän aikaan kaikille suunnittelijoille avoimen kalustesuunnittelukilpailun.

Kilpailutehtävänä on suunnitella Adin tuotantoon sopiva julkisen tilan kaluste, jossa on käytetty kokonaan tai osittain kierrätysmateriaaleja.Kilpailu syntyi halusta kehittää Adin tuotantoa ja löytää uusia mahdollisuuksia kiertotaloudesta. Adin viime vuoden kohokohtia oli olla toteuttamassa Ruohonjuuren uuden upean lippulaivamyymälän elämyksellisiä tiloja ja aikaa kestäviä kalusteita Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa sijaitsevaan entiseen pankkisaliin.
Johanna Koistinen aloitti marraskuussa projektimyyntipäällikkönä Adilla, uudella Helsingin toimistolla. Johannalla on takanaan yli 20 vuotta sisustusprojekteja, kokonaisvaltaista suunnittelua ja myyntiä niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Hänen vahvuutenaan on asiakaskeskeisyys ja luova tapa nähdä sisustettavat tilat. Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiin, Johanna!
Adin Helsingin toimisto ja myyntinäyttely muuttivat joulukuun alussa uusiin toimitiloihin. Löydät meidät nyt osoitteesta Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki!
Italialainen kalustevalmistaja infiniti on julkaissut erilaisia tuoleja ja pienempiä pöytiä kokoelmassaan. Nämä kalusteet sopivat erityisen hyvin kaikenlaiseen käyttöön horeca-ympäristössä.
Skandinaavisesta muotoilusta tunnettu BEdesign tuo Habitareen nähtäväksi tuttujen ja tunnistettavien kalusteidensa lisäksi kaksi uutuutta: BE:n klassikko, viuhkamainen Fan-jakkara saa herkullisen uuden koboltinsinisen värin, ja aivan uusi pöytäkaluste Wave saapuu täydentämään BE:n persoonallista kokoelmaa.
Valikoimistamme löytyi monipuolisesti sopivia toimistokalusteita, kun asianajotoimisto Astrean uusi toimisto Helsingin Bulevardilla sai muuton yhteydessä uuden ilmeen viime vuoden puolella.
Keväinen aurinko lämmittää jo mukavasti, ja nyt onkin oiva hetki kääntää ajatukset ulkotiloihin ja niiden kalusteisiin. Tässä esittelemme kesäisen kepeitä ja tyylikkäitä kalusteita, jotka tuovat väriä ja viihtyvyyttä terasseille, pihoille ja parvekkeille.
Adin valmistamia kalusteita pääsi pitkästä aikaa esille yleisölle, kun BEdesign osallistui POP-UP -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa marraskuussa.