Uutiset

Suomen Asianajajaliiton uudet upeat tilat sijaitsevat Helsingissä Mikonkadulla. Suunnittelijana projektissa toimi sisustusarkkitehti Sabina Dontcheff Kokema Designista.

 

Adin viime vuoden kohokohtia oli olla toteuttamassa Ruohonjuuren uuden upean lippulaivamyymälän elämyksellisiä tiloja ja aikaa kestäviä kalusteita Mannerheimintien ja Kaivokadun kulmassa sijaitsevaan entiseen pankkisaliin.
Johanna Koistinen aloitti marraskuussa projektimyyntipäällikkönä Adilla, uudella Helsingin toimistolla. Johannalla on takanaan yli 20 vuotta sisustusprojekteja, kokonaisvaltaista suunnittelua ja myyntiä niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Hänen vahvuutenaan on asiakaskeskeisyys ja luova tapa nähdä sisustettavat tilat. Lämpimästi tervetuloa mukaan tiimiin, Johanna!
Adin Helsingin toimisto ja myyntinäyttely muuttivat joulukuun alussa uusiin toimitiloihin. Löydät meidät nyt osoitteesta Sörnäistenkatu 1, 00580 Helsinki!
Italialainen kalustevalmistaja infiniti on julkaissut erilaisia tuoleja ja pienempiä pöytiä kokoelmassaan. Nämä kalusteet sopivat erityisen hyvin kaikenlaiseen käyttöön horeca-ympäristössä.
Skandinaavisesta muotoilusta tunnettu BEdesign tuo Habitareen nähtäväksi tuttujen ja tunnistettavien kalusteidensa lisäksi kaksi uutuutta: BE:n klassikko, viuhkamainen Fan-jakkara saa herkullisen uuden koboltinsinisen värin, ja aivan uusi pöytäkaluste Wave saapuu täydentämään BE:n persoonallista kokoelmaa.
Valikoimistamme löytyi monipuolisesti sopivia toimistokalusteita, kun asianajotoimisto Astrean uusi toimisto Helsingin Bulevardilla sai muuton yhteydessä uuden ilmeen viime vuoden puolella.
Keväinen aurinko lämmittää jo mukavasti, ja nyt onkin oiva hetki kääntää ajatukset ulkotiloihin ja niiden kalusteisiin. Tässä esittelemme kesäisen kepeitä ja tyylikkäitä kalusteita, jotka tuovat väriä ja viihtyvyyttä terasseille, pihoille ja parvekkeille.
Adin valmistamia kalusteita pääsi pitkästä aikaa esille yleisölle, kun BEdesign osallistui POP-UP -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa marraskuussa. 
Adi laajentaa tuotevalikoimaansa laadukkaalla ulkokalustesarjalla, joka kestää kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääoloja. Sarja tunnetaan nimeltä ODE 200/200 ja sen on suunnittelusta on vastannut VSU maisema-arkkitehdit.