Uutiset

Adin valmistamia kalusteita pääsi pitkästä aikaa esille yleisölle, kun BEdesign osallistui POP-UP -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa marraskuussa. 
Adi laajentaa tuotevalikoimaansa laadukkaalla ulkokalustesarjalla, joka kestää kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääoloja. Sarja tunnetaan nimeltä ODE 200/200 ja sen on suunnittelusta on vastannut VSU maisema-arkkitehdit.
Bette Eklundin suunnittelemat BE x Wuoma-käsidesitelineet ovat tyylikäs ja ajaton ratkaisu käsihygienian ylläpitoon. Ne valmistetaan Suomessa. Mallistoon kuuluu kaksi johdotonta, automaattisensorilla varusteltua mallia.
Teknologiasuunnittelutoimisto Huld muutti uuteen toimistoon vuonna 2019. Työntekijöiden työskentelytilat toteutettiin pitkälti olemassaolevilla kalusteilla, mutta aulan monia toimintoja yhdistävään hybriditilaan panostettiin tarkalla suunnittelullla ja uusilla kalusteilla. Suunnittelusta vastasi Workspace.

Muutokset aukioloaikoihimme kesällä 2021:

  • Toimistomme lomailee viikot 29 ja 30.
  • Lähettämö on suljettuna viikot 28 ja 29.

Tuotanto toimii normaalisti läpi kesän.

Markkinointitoimisto Hasan & Partnersin uusi upea tilakokonaisuus rakentui Helsingin Vallillaan, alunperin 40-luvulla valmistuneeseen Ole Gripenbergin suunnittelemaan kaarihalliin.
Adin tiimissä tapahtuu muutoksia, kun pitkään talossa viihtynyt ja lukemattomia projekteja toteuttanut projektimyyntipäällikkö Leena Härmälä jää maaliskuussa eläkkeelle.
Kerroimme viime vuoden lokakuussa Adin ja Voes Oy:n uudesta työtilakonseptista, Oma Tilasta. Nyt saammekin esitellä yhden ensimmäisistä kohteista, johon Oma Tilaa toimitettiin.
Tammikuussa kaksi varsinais-suomalaista yritystä yhdistävät voimansa, kun turkulainen BEdesign ja Adi Kalusteet aloittavat yhteistyön ja Adi ottaa vastuun BEdesignin tuotteiden varastoinnista, valmistuttamisesta ja toimituksesta.
Salon Original Sokos Hotel Rikala koki alkuvuodesta muutoksen: muun muassa sen kaikki 64 hotellihuonetta saivat uuden kalustuksen paikallisilta tekijöiltä.