Uutiset

Italialainen kalustevalmistaja infiniti on julkaissut erilaisia tuoleja ja pienempiä pöytiä kokoelmassaan. Nämä kalusteet sopivat erityisen hyvin kaikenlaiseen käyttöön horeca-ympäristössä.
Skandinaavisesta muotoilusta tunnettu BEdesign tuo Habitareen nähtäväksi tuttujen ja tunnistettavien kalusteidensa lisäksi kaksi uutuutta: BE:n klassikko, viuhkamainen Fan-jakkara saa herkullisen uuden koboltinsinisen värin, ja aivan uusi pöytäkaluste Wave saapuu täydentämään BE:n persoonallista kokoelmaa.
Valikoimistamme löytyi monipuolisesti sopivia toimistokalusteita, kun asianajotoimisto Astrean uusi toimisto Helsingin Bulevardilla sai muuton yhteydessä uuden ilmeen viime vuoden puolella.
Keväinen aurinko lämmittää jo mukavasti, ja nyt onkin oiva hetki kääntää ajatukset ulkotiloihin ja niiden kalusteisiin. Tässä esittelemme kesäisen kepeitä ja tyylikkäitä kalusteita, jotka tuovat väriä ja viihtyvyyttä terasseille, pihoille ja parvekkeille.
Adin valmistamia kalusteita pääsi pitkästä aikaa esille yleisölle, kun BEdesign osallistui POP-UP -tapahtumaan Helsingin messukeskuksessa marraskuussa. 
Adi laajentaa tuotevalikoimaansa laadukkaalla ulkokalustesarjalla, joka kestää kovaa käyttöä ja vaihtelevia sääoloja. Sarja tunnetaan nimeltä ODE 200/200 ja sen on suunnittelusta on vastannut VSU maisema-arkkitehdit.
Bette Eklundin suunnittelemat BE x Wuoma-käsidesitelineet ovat tyylikäs ja ajaton ratkaisu käsihygienian ylläpitoon. Ne valmistetaan Suomessa. Mallistoon kuuluu kaksi johdotonta, automaattisensorilla varusteltua mallia.
Teknologiasuunnittelutoimisto Huld muutti uuteen toimistoon vuonna 2019. Työntekijöiden työskentelytilat toteutettiin pitkälti olemassaolevilla kalusteilla, mutta aulan monia toimintoja yhdistävään hybriditilaan panostettiin tarkalla suunnittelullla ja uusilla kalusteilla. Suunnittelusta vastasi Workspace.

Muutokset aukioloaikoihimme kesällä 2021:

  • Toimistomme lomailee viikot 29 ja 30.
  • Lähettämö on suljettuna viikot 28 ja 29.

Tuotanto toimii normaalisti läpi kesän.

Markkinointitoimisto Hasan & Partnersin uusi upea tilakokonaisuus rakentui Helsingin Vallillaan, alunperin 40-luvulla valmistuneeseen Ole Gripenbergin suunnittelemaan kaarihalliin.