Uutiset

Encore Ympäristöpalvelut muutti uusiin toimitiloihin Helsingin Kalasatamaan. Muuton yhteydessä haluttiin ratkaista ongelmia kuten puutteellinen säilytystila, sekä kehittää yrityksen työskentelykulttuuria tilasuunnittelun avulla. Suunnittelutyöhön ryhtyivät sisustusarkkitehdit Natalia Ritari ja Martta Suurpää muotoilutoimisto Workspacesta.
Maaliskuussa 2019 Adin tiimi sekä kuusi suomalaista suunnittelijaa matkusti muutamaksi päiväksi Espanjaan kalustevalmistaja Enean tehtaalle Legorretaan. Enea kutsui suunnittelijat tutustumaan yritykseen ja sen filosofiaan, sekä erityisesti heidän tuotantotiloihin.
Adin oma, Halikossa valmistettu Dialo-neuvottelupöytäsarja kasvaa kysytyllä pyöreällä mallilla.
Perinteikäs saksalainen istuinvalmistaja Klöber on tuonut markkinoille uuden työ- ja neuvottelutuolin, ConWorkin.
Adin tiimi vieraili marraskuussa Kölnissä Orgatec 2018 -messuilla. Tutustu tässä kauden uutuuksiin sekä tiimin suosikkeihin!
Adi Kalusteet Oy ja oma kalustemallistomme ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla.
Perinteinen vierailumme Stocholm Furniture & Light -messuilla oli uutuuksia ja väriä täynnä. Poimimme mielenkiintoisimmat uutuustuotteet ja tärpit messuilta yhteen artikkeliin. Hyppää mukaamme vielä hetkeksi Tukholmaan!
ADI:n edustukset laajasti esillä Tukholman messuilla, mukana myös tuorein edustuksemme Pedrali. Italialainen Pedrali tuottaa ja suunnittelee moderneja ​​huonekaluja julkisiin tiloihin, toimistoihin ja koteihin.
Tampereella ja Helsingissä toimiva, vuonna 2011 perustettu suunnittelutoimisto Muotoa tarjoaa sisustussuunnittelupalveluita julkisiin ja yksityisiin tiloihin. Niina Jalasjoen, Karoliina Kivelän, Maiju Koskisen, Minttu Määtän ja Tuulia Soipion voimalla pyörivä Muotoa on käyttänyt Adi Kalusteiden tuotteita ja palveluja asiakaskohteisiinsa jo viiden vuoden ajan.
POP Pankin konttorinjohtaja Anna-Leena Kaitala kertoo videohaastattelussa mistä yhteistyö Adin kanssa alkoi ja miten se on sujunut tähän asti.