Palvelut

adi_palvelut_Projektimyynti.jpg

Projektimyynti


Myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua löytämään juuri oikeat kalusteet projektiisi.  Kartoitamme tarpeesi ja autamme löytämään sinulle sopivan kokonaisuuden, jossa voidaan yhdistellä vanhoja kalusteita uusiin tai käyttää kokonaan uusia kalusteita. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään nykyaikaiset, ergonomiset ja toimivat kalusteratkaisut.

 

adi_frontpage_erikoiskalusteet.jpg

Erikoiskalusteiden suunnittelu ja valmistus


Myyjämme ja tehtaan tuotesuunnitteluyksikkö auttavat sinua, kun tarvitset mittatilaustyönä tehtäviä kalusteita. Suunnittelemme ja toteutamme projektiisi sopivat kalusteet omassa tuotannossamme, luotettavasti ja valitsemillasi materiaaleilla. Jo pienissäkin sarjoissa toteutetut erikoiskalusteet ja yli 20 kpl:een erät eivät sarjakokonsa puolesta kasvata tuotantokustannuksia.

adi_frontpage_tuotteet.jpg

Tuotesuunnittelutuki


Tarvittaessa autamme sinua tuotteiden sekä kalustekokonaisuuden suunnittelussa ja jatkojalostamisessa tuotantoa varten. Valitsemme yhdessä kalusteellesi toimivat materiaalit, jotka tukevat haluamaasi ilmettä sekä täyttävät kalusteelle asetetut tekniset vaatimukset. Kuuntelemme toiveesi ja toteutamme tarpeidesi pohjalta kalusteet aina mittapiirroksista tuotantoon saakka. 

kalustekuljetukset-adi-kalusteet.jpg

Kuljetus- ja asennuspalvelu

 

Toimitamme kalusteet perille valmiiksi kasattuina ja paikalleen asennettuina sovitussa aikataulussa. Noudatamme ISO 14001 ympäristönhallintajärjestelmää ja näin ollen käytämme mahdollisimman vähän pakkauksia kuljettaessamme kalusteita Etelä-Suomeen ja lähialueille. Kuljetuksen yhteydessä käytettävät suojapakkaukset käytetään aina uudelleen. Lisäksi suorilla kuljetuksilla asiakkaalle varmistamme, että ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä