ADI

Olemme kotimainen toimisto-, julkitila- ja myymäläkalusteita valmistava ja maahantuova yritys. Valmistuksen lisäksi suunnittelemme ja toteutamme tuote- ja tilakokonaisuuksia. Historiamme alkoi Salon Halikosta (1979), missä kalustetehtaamme sijaitsee edelleen. Tehtaan lisäksi sinua palvelee toimipisteemme Helsingissä. Asiantunteva ja joustava henkilökuntamme auttaa sinua löytämään parhaimmat kokonaisuudet projektiisi. Olemme suunnittelijoiden ja arkkitehtien tukena kalusteiden hankinnassa ja räätälöitävien kalusteiden, kuten tiskien ja toimistokalusteiden suunnittelussa. Lisäksi löydät meiltä kattavan materiaalikirjaston, joka auttaa sinua kokonaisuuden hallinnassa.

Visiomme on tukea sekä kehittää suomalaista työtä ja muotoilua


Me Adissa arvostamme kotimaista osaamista, suunnittelua ja kädenjälkeä. Haluamme olla mukana kehittämässä kotimaisia ja kestäviä kalusteita sekä luomassa ajattomia tiloja.

Oma kalustemallistomme sisältää laadukkaita työpöytä- ja säilytyskalustesarjoja sekä väliseiniä ja sermejä. Mallistomme vahvuus on kotimaisuus, laatu ja räätälöitävyys. Useimmat mallistomme työpöydät ja säilytyskalusteet voidaan valmistaa mittatilaustyönä asiakkaan valitsemista materiaaleista. Väri- ja pintakäsittelyvaihtoehtoja on runsaasti.

Arvoissamme keskiöön nousevat kotimaisuus ja ympäristö


Tärkeimpiä arvojamme ovat kotimaisuus, henkilöstö, ympäristö sekä oma tuotanto. Pyrimme olemaan joustava ja vastuullinen valmistaja, joka ottaa huomioon myös ympäristöasiat. 
 

Adi kuuluu Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon


Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksen mukaan Adi Kalusteet Oy kuuluu vuosina 2007–2019 Suomen Vahvimmat Platina® -yritysten joukkoon. 

Tämä valinta kertoo asiakkaille ja yhteistyökumppaneillemme sen, että yhteistyömme on kestävällä pohjalla. Platina-sertifikaatti on todiste yrityksen erinomaisista taloudellisista tunnusluvuista, positiivisista taustatiedoista sekä hyvästä maksukäyttäytymisestä. Platina-sertifikaatti myönnetään ainoastaan yrityksille, joiden Rating Alfa-luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmena peräkkäisenä vuotena.

GDPR Compliance D-Fence 2018 iso.png

Miten voisimme auttaa Sinua?

Asiantuntijaverkostomme suunnittelusta tuotannon kautta toimitukseen saakka on käytössänne. Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan sinun tarpeitasi palvelevat tilat ja kalusteet.

Ota yhteyttä