Fi | Ru

You are here

Tutustu Lounean uuteen avotoimistoon ja katso joulun aukioloaikamme

Kalustettu Lounean avotoimisto

 

Lounean uudesta avotoimistosta valmistui värikäs, nykyaikaisilla kalusteratkaisuilla höystetty kokonaisuus.

Vuosi sitten Adi Kalusteet sai toteuttaa tietoliikenneyhtiö Lounean uuden palvelupisteen sisustuksen, jatkoa seurasi, kun Lounea päätti laajentaa työskentelytilojaan. Lounean uusi avokonttori valmistui keväällä 2017.

 

Lounean uudessa avotoimistossa on huomioitu henkilökunnan tarpeet monipuolisesti, tilassa on useita erilaisia nurkkauksia työskentelyyn sekä suurempia lasiseinin eristettyjä kokoustiloja. Työtiloista haluttiin mahdollisimman nykyaiset ja eri työskentelytapoja tukevat. Tilaan tuotiin useampi hauska Softlinen Me&U -keinuistuin, jotka muodostavat yhdessä Drums-istuimien kanssa toimivan tilan vaikkapa rennon aamupalaverin pitämiseen. Pyörillä kulkevaan Lintexin lasitauluun on helppo kirjata päivän tärkeimmät tapahtumat kaikien nähtäville.

Avokeittiöstä tilan sydän 

Henkilökunta sai tilaan myös raikkaan keittiön, josta löytyy kaikki tarvittava työntekijöiden lounashetkeen. Keittiön taakse sijoitettiin Adin valmistamat lukolliset kaapit, joihin on helppo säilöä henkilökohtaiset ja tarpeettomat tavarat työpäivän ajaksi.
Tekstiä alla olevaan kuvaan liittyen

Katso kaikki kuvat kohteesta

 


 

 

Uudistamme verkkosivumme vuoden 2018 alussa

Julkistamme ensi vuoden alussa uuden verkkosivustomme. Olemme pyrkineet kehittämään uuden sivustomme niin, että se palvelisi mahdollisimman hyvin yhteistyökumppaneita ja asiakkaitamme. Tuotevalikoimamme tulee olemaan myös entistä laajempi. Uudet sivut avautuvat tammikuun 2018 loppuun mennessä.

 

 


 

Joulun aukioloajat

Myyntinäyttelymme ovat suljettuina  27. - 29.12, palvelemme teitä taas 2.1 alkaen normaalisti.

Tuotantomme ja lähettämömme on suljettuna myös viikon 52.