Fi | Ru

You are here

Palvelut

Tila- ja sisustussuunnittelu
Myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua tarvittaessa löytämään juuri oikeat kalusteet tilaasi.  Kartoitamme tarpeesi ja autamme löytämään juuri sinulle sopivan ratkaisun, jossa voidaan yhdistellä vanhoja kalusteita uusiin tai käyttää kokonaan uusia kalusteita. Ammattilaisemme auttavat sinua löytämään nykyaikaiset, ergonomiset ja toimivat ratkaisut kaikkiin tiloihisi.

Kalustesuunnittelu
Myyjämme ja tehtaan tuotesuunnitteluyksikkö auttavat sinua kun tarvitset mittatilaustyönä tehtäviä kalusteita. Suunnittelemme ja toteutamme sinulle sopivat kalusteet omassa tuotannossamme, luotettavasti ja valitsemillasi materiaaleilla. Osaamisemme ja kokemuksemme avulla voimme hakea juuri sinulle sopivat, kustannustehokkaasti toteutetut ja toimivat erikoisratkaisut.

Valmistus
Oma kotimainen tuotantomme takaa sinulle laadukkaat kalusteet juuri oikeaan aikaan. Käytämme aina pääsääntöisesti kotimaisia materiaaleja jos niitä on saatavilla. Puuseppämme yhdistelevät taitavasti tarvittaessa niin puuta, metallia sekä lasia laadukkaiksi kalusteiksi.

”Avaimet käteen”-toimitukset
Mikäli sinulla on tarvetta, voimme myös tarjota kokonaisvaltaisen tilojen kunnostuksen ja hoitaa puolestasi koko remontin alusta loppuun saakka.

Kuljetus- ja asennuspalvelu
Toimitamme kalusteet perille valmiiksi kasattuina ja paikalleen asennettuina sovitussa aikataulussa.

Myynnin jälkeinen palvelu
Mikäli tilan käyttöönoton jälkeen ilmenee lisä- tai muutostarpeita, saat helposti näihin apua meiltä. Avustamme tarvittaessa myös oikeiden ergonomisten työasentojen löytämisessä. Jos tarvitset lisää kalusteita, saat ne helposti meiltä.  Valmistamme tilauksesta vanhojakin mallisarjoja, niin että saat täydennettyä toimistosi kalustusta vaikka ostohetkestä olisikin kulunut jo muutama vuosi.

 

Kysy lisää myynnistämme.