Fi | Ru

You are here

Erikoiskalusteita uudistuneeseen Hotelli Presidenttiin

Erikoiskalusteita uudistuneeseen Hotelli Presidenttiin

Yhteistyössä BEdesign

ADI toteutti yhteistyössä BEdesignin kanssa Hotelli Presidenttiin kustomoidut jätti Deer- sekä Wolf-hyllyt.

– Tarina jättihyllyjen takaa lähti, kun tapasimme Ivana Helsingin toimitusjohtajan Pirjo Suhosen ja he kertoivat etsivänsä eläinaiheisia hyllyjä hotelliprojektiin, jonka ideana oli nostaa suomalaista tarinaa ja kulttuuria esiin, kertoo Bette Eklund BEdesignista.

–  Pian selvisikin, että kyseessä oli Hotelli Presidentti Helsingissä ja tuotteet olisivat osa eteisaulan uudistunutta ilmettä, Bette jatkaa.

Paola Suhonen sekä Ivana Helsinki vastasivat Hotelli Presidentin uudistuneesta konseptisuunnittelusta. Sisustussuunnittelusta vastasi suunnittelutoimisto KOKO3 Oy. Projektin edetessä syntyivät kustomoidut jätti Deer- sekä Wolf-hyllyt, jotka komeilevat nyt Hotelli presidentin aulatilassa. 

–  Hyllyt ovat lähes nelinkertaisessa koossa meidän mallistomme ’normaalikokoisiin’ nähden,  Bette kertoo.

Hotellin aula valmistui alkuvuodesta 2017. Uudistus toteutetaan vaiheittain ja sen on määrä valmistua vuoden 2018 aikana. 

–  Yhteistyö Adin kanssa sujui moitteettomasti ja helposti. Adilla he ottivat epäröimättä projektin vastaan. Pystyimme luottamaan heidän ammattitaitoon, niin teknillisesti kuin laadullisesti. Erikoisuutena hyllyissä on upotetut led-valot, jotka luovat tunnelmaa hotellin aulatilaan, Bette summaa.

Adi toteutti myöhemmin myös toisen kustomoidun kappaleen Deer-hyllystä kaksinkertaisessa koossa. Bette ja Cilla BEdesignista uskovat, että samantyyppisiä projekteja tullaan tekemään vielä tulevaisuudessakin.

Katso kaikki kuvat kohteesta

 

 


 

 

Paula Tornberg aloitti Adin Helsingin toimipisteessä

Adin Helsingin päässä on aloittanut uusi kasvo Paula Tornberg. Paula on aiemmin toiminut sisustusarkkitehtina ja nyt Adissa hän toimii projektimyyntipäällikkönä ja sistustusarkkitehtina

puh. 044 737 5030
paula.tornberg(at)adi.fi

 

 


 

 

Tutustu uuteen Campfire -sarjaan sivullamme

Mitabin ihastusta herättänyt Campfire-kalustesarja koostuu selkälinjaisista ja moderneista huonekaluista, jotka palvelevat mainiosti nykyaikaisen työympäristön tarpeita.

Tutustu kalusteisiin >>